IMPLANTE

IMPLANTE

Impianti dentali

 • Implante dentar apo ura porcelani ?

  Per vite me radhe per Shqipetaret opsioni I vetem per te zevendesuar dhembet e humbur kane qene urat e porcelanit ose proteza te levizeshme ne cdo Klinike Dentare ne Tirane Implantet nuk kerkojne mbeshtetje ne dhembe te shendetshem, per zevendesimin e nje dhembi me ure kerkohet “sakrifikimi” ose heqja e smaltit te dy dhembeve te shendetshem Higjena orale e cila eshte thelbesore ne jetegjatesine e dhembeve, urave apo implanteve eshte minimalisht 100% me e mire se ajo e urave pasi vete ura eshte e bashkuar dhe nuk lejon hyrjen e peshtymes apo fijes dentare per pastrim. Grumbullimi I papastertive do te sjelle deshtim te ures me kalimin e kohes dhe ere te keqe te gojes. Pyetjes se “kush eshte me e mire implanti apo ura”, ka vetem nje pergjigje… Implanti.
 • Quanto successo hanno?

  Il successo degli impianti dipende dalla posizione nella mascella, dalla genetica, dalla salute e dall'igiene orale. In generale, la percentuale di successo degli impianti è del 98% e, se l'igiene orale e le periodiche pulizie dentali sono regolari, possono durare tutta la vita.
 • Sono un candidato per gli impianti?

  Faktore te rendesishem qe duhen te konsiderohen perpara vendosjes se implantit jane: Gjendja e kockes se nofulles. Kjo varet nga sasia e kockes ne nofullen tuaj latesia dhe gjeresia e saje duhet te jete e mjaftueshme me kocke te shendeteshme per te mbajtur viden e implantit. Ne rastet kur keto kushte nuk permbushen atehere kocke sintetike mund te shtohet per te permiresuar dendesine lartesine dhe gjeresine e vendit ku do te vendoset ky implant. Per me shume informacion mbi kete extra procedure mund te lexoni proceduren Bone graft Higjena orale, semundje te mishrave te dhembeve te cilat mund te trajtohen ne kliniken tone perpara vendosjes se implantit. Si pastrohen implantet?, Suksesi I implanteve eshte I lidhur ngushte me higjenen orale. Stafi I Toronto Dental eshte I trajnuar per tju dhene te gjitha keshillat dhe instruksionet e nevojshme ne menyren se si perdoren te gjitha mjetet e higjenes orale ne shtepi. Diabeti, Tensioni I larte, terapi me radiacion jane situata te cilat vleresohen perpara vendosjes se nderhyrjes. Historia juaj mjeksore dhe dentare eshte shume e rendesishme dhe duhet plotesuar me kujdes ne menyre qe cdo trajtim dentar nga dentistet tane te harrije suksesin maximal te mundshem.
 • Quanto dura il trattamento?

  Vendosja e nje implanti ose dhembe me mbjellje kerkon nje kocke te shendeteshme. Ne rastet kur ajo eshte e infektuar apo nuk eshte ne sasi te mjaftueshme dhe duhet te perdoret kocke artificiale per te regulluar kete problem, atehere kohe extra nevojitet 3-6 muaj perpara se te vendoset implanti. Vete implanti qe te integrohet me kocken dhe te behet nje trup kerkon minimalisht 3-5 muaj kohe perpara vendosjes se kurores se porcelanit.
 • La procedura è dolorosa?

  Oggi ogni trattamento odontoiatrico deve essere “dolore”, il che significa che ogni trattamento viene eseguito sotto l'effetto dell'anestesia locale e senza dolore. In Albania ci sono ancora dentisti che usano vecchi metodi che vengono eseguiti senza anestesia. Ciò comporta un costo psicologico quasi irreparabile per alcuni pazienti. Alla Toronto Dental, non solo gli impianti, ma ogni trattamento odontoiatrico viene eseguito in condizioni di massimo comfort per i pazienti
TOP